top of page

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä

Ilmo.png

Voit olla leirillä haluamasi ajan välillä 24.10.-3.11. ja treenata niin monta kertaa kuin itse parhaaksi näet.

Ilmoittautuminen tapahtuu kahdessa vaiheessa.

  • Täytä ja lähetä oheinen ilmoittautumislomake.

  • Vahvista ilmoittautumisesi maksamalla treenimaksusi, jonka maksutiedot lähetämme sinulle ilmoittautumislomakkeesi käsiteltyämme.

 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 20.9.2019. Tämän jälkeen otamme vastaan jälki-ilmoittautumisia, mikäli treeniryhmissä on tilaa. Jälki-ilmoittautumisista perimme treenimaksun yhteydessä 20 EUR jälki-ilmoittautumismaksun. 

 

Huom. Suosittelemme, että varaat lentosi paikan päälle ennen ilmoittautumistasi Beach Campille. Näin saamme oikeat tiedot treeni- ja oleskeluaikataulustasi heti kättelyssä.

Peruutusehdot

Treenimaksua ei palauteta, mikäli matkasi peruuntuu Jyrki Nurminen Beach Volley Oy:stä riippumattomasta syystä.

Mikäli matkasi peruuntuu loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, palautamme 50 % treenimaksusta ellei matkavakuutuksesi korvaa sitä.

Mikäli et voi paikan päällä osallistua treeneihin loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, hyvitämme sinulle treenimaksuja seuraavasti:

  • Niiden päivien osalta, jolloin et voi loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi osallistua treeniohjelman mukaisiin treeneihin, hyvitämme sinulle 32 EUR/treeni.

  • Mikäli et loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi voi osallistua lainkaan treeneihin tai turnauksiin, palautamme koko treenimaksusi.

  • Mikäli loukkaantumisesi tai sairautesi estää ainoastaan turnausosallistumisesi, emme suorita hyvitystä treenimaksuista.

Vakuutukset

Jyrki Nurminen Beach Volley Oy ei vakuuta leirille osallistuvia eikä mukana matkustavia seuralaisia tai perheenjäseniä. Jyrki Nurminen Beach Volley Oy ei vastaa leirin aikana mahdollisesti tapahtuvista tapaturmista, sairastapaukista tai muista vahingoista. Leirille osallistuvien ja mukana matkustavien tulee hoitaa oma vakuutusturvansa itse. Suosittelemme ainakin matka- ja tapaturmavakuutuksen hankkimista. Ennen leiriä on hyvä myös tarkastaa, korvaavatko olemassa olevat vakuutuksesi urheiluvammat. Tarvittaessa vakuutusturvaa on hyvä täydentää urheilulaajennuksella.

bottom of page