top of page
Lisätedot BeachBol

Malva-Rosa biitsikentät

Puitteet leirille tarjoaa paikallisseura BeachBol, jolta olemme varanneet käyttöömme 4 kenttää. Omille peleille voi halutessaan varata vielä lisäkenttiä paikan päällä.

 

Alla BeachBolin Pedron terveiset ja esittelyteksti:

"Beachbol offers to all locals and tourists the best beach volleyball facilities in the best beach of Valencia, "La Malvarrosa", a unique atmosphere with a wide beach with capacity till 25 courts. During the main summer season BeachBol offer as well a service bar for all the beach users.

 

Around this great sport spot you have one of the best neighborhood of the city of Valencia, El Cabañal, full o bars and restaurants to try the Spanish cuisine. Following the shore you will find the beautiful harbor where the nightlife offers different options for the party people.

 

Besides of the surroundings of the beach, Valencia has many treasures to discover around the whole city; its architecture in the old town, the futuristic buildings in the city of the arts and sciences, have a walk in the biggest green spot of the city, the Turia Park. Unlimited options for everybody, Valencia is a city that will make you fall in love with!"

Ohessa vielä aikalailla kieli poskella tehdyn oloinen video, josta näkee miljöötä ja olosuhteita :-)

Treenit

Lisätiedot treenit Valencia

Vedämme treenejä to 24.10. - la 2.11. Treenaamme kerran päivässä. Ryhmäkoko on rajoitettu enintään kuudelle henkilölle, jotta ryhmissä osallistujien taso pysyy tasavahvana ja osallistujat saavat riittävästi toistoja sekä henkilökohtaista palautetta.

Treeniryhmiä on kaiken tasoisille pelaajille aloittelijoista ammattilaisiin.

Tyypillisesti treenit ovat aamupäivisin. Iltapäivät on varattu leiriläisten itsenäisille peleille ja treeneille, citylomailulle ja muihin omiin aktiviteetteihin. 

Treeneissä käydään läpi kaikki pelin kannalta oleelliset osa-alueet ja perustekniikat. Yleisön pyynnöstä olemme venyttäneet perinteistä 1,5 tunnin valmennusaikaa lisää 15 minuutilla, jotta valmentajille jää enemmän aikaa antaa treenaajille palautetta!

Lisätiedot biitsiklinikat Valencia

Biitsiklinikat

Iltapäivien ilonanne ovat Turkissa keväällä 2019 lanseeraamamme ja hyvän vastaanoton saaneet Beach Clinic -treenit!

 

Biitsiklinikka antaa täsmähoitoa täsmätarpeeseen. Ideana on ottaa kerrallaan käsittelyyn yksi kapeasti rajattu pelitekniikan tai -taktiikan osa-alue ja keskittyä siihen. Klinikoilla paneudutaan tekniikoista esim. sormipassiin, yläpuolustuksiin, verkolta pakitukseen, viistotsekkiin, leijasyöttöön, hyppysyöttöön sekä pelitaktiikan puolelta mm. tuulikelin taktiikoihin, pelitaktiikan muokkaamiseen vastustajan mukaan tai keskihyökkäykseen ja sen puolustamiseen.

Biitsiklinikoiden aikataulut ja aiheet julkaistaan, kun varsinainen treenikalenteri alkaa olla kasassa. Jokaiseen klinikkaan ilmoittaudutaan erikseen ja ryhmä toteutuu, mikäli klinikkaan ilmoittautuu vähintään kaksi saman tason pelaajaa. Tarvittaessa perustetaan useampia ryhmiä pelaajien tason mukaan.

 

Lisätiedot valmentajat Valenci

Valmentajat

Leirin päävalmentajana toimii Jyrki Nurminen. Jyrki vastaa valmennuslinjan yhdenmukaisuudesta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Jyrki suunnittelee yhdessä muiden valmentajien kanssa, mitä ja miten treenataan. Jokainen valmentaja soveltaa sovittuja asioita ryhmän tason ja yksilöiden tarpeiden mukaan.
 

Toisena valmentajana leirillä toimii itseoikeutetusti Jyrkin pelipari Santeri Sirén.

Lisäksi täydennämme valmentajakaartiamme osallistujamäärän mukaan muilla valmentajilla, jotka ovat vähintään SM-tason pelaajia. 

Huom: Jyrkin ja Santerin kisakalenteri syksylle 2019 on vielä hieman auki. 24.-28.10. Jyrki ja Santeri vetävät varmuudella treenejä Valencian leirillä. 29.10.-3.11. on vielä mahdollista, että kilpauran vaatimukset vievät pojat kansainvälisille kisakentille. Mikäli näin käy, toimii Valencian leirin päävalmentajana Jyrkin ja Santerin oma koutsi eli Jussi Tommola. Toisesta valmentajasta on neuvottelut vielä vireillä - hyvä tulee joka tapauksessa :-) ja ilmoittelemme heti kun tiedämme.

La Liga futista ja Copa del Rey

Valenciassa on penkkiurheilijalle loistavat mahdollisuudet päästä aistimaan biitsitreenien ohella Espanjalaista futiskulttuuria. Kaupungissa pelaa kaksi Espanjan ylimmän sarjatason eli tutummin La Ligan seuraa Valencia CF ja Levante UD. Näistä tunnetumpi Valencia CF on Euroopan ehdottomia suurseuroja ja vakiokalustoa Espanjan kärkikahinoissa ja Mestarien liigan lohko- ja pudotuspelivaiheissa. Levante UD on vähemmän menestynyt ja tunnettu, mutta kovan tason joukkue. Levante voitti viime kaudella mm. Real Madridin ja FC Barcelonan.

 

Valencian leirin aikaan 24.10.-3.11. La Liga pyörii täydellä teholla, joten leirin ajalle osuu useita pelejä. Molemmat seurat pelaavat tyypillisesti 70 % katsojakeskiarvolla, joten peleihin saa netin keskustelupalstojen kokemuksilla mukavasti lippuja myös ex tempore paikan päällä. Toki Real Madridin ja Barcelonan vieraillessa kannattaa olla ajoissa liikenteessä. Molempien seurojen stadionit sijaitsevat keskustan läheisyydessä vain muutaman kilometrin päässä biitsileirin kentistä.

 

Pelien ajankohdat:

Levante - Espanyol 27.10.2019

Valencia - Sevilla 30.10.2019

Levante - Barcelona 3.11.2019

 

Linkkejä:

Valencia CF megastore, joka myy lippuja kaupungin keskustassa

Valencia CF virallinen lipunmyynti

Levanten kotisivut. Stadionilla ticket office.

La Liga
Lisätietoa majoitus Valencia

Omatoimimajoitus

Valencian leirillä on Turkin leiristämme poiketen omatoimimajoitus. Syyt: Pelikenttien lähellä ei ole isoja hotelleja, joten ryhmäalennuksia ei ole tarjolla eikä meistä näin ole mitään erityistä hyötyä välikätenä. Toisaalta alueella on hyvin tarjolla huoneita pienemmistä hotelleista ja B&B paikoista sekä erityisesti huoneistoja 2-4 henkilölle ainakin Booking.comin ja Airbnbn kautta. Näistä voi kukin valita mieleisensä spartalaisen asumuksen tai luxussviitin juuri haluamaltaan alueelta. 

Kentät sijaitsevat La Malva-Rosa ja El Cabanyal alueitten rajalla. Löytyy googlemapsista, kun etsii "BeachBol" hakusanalla.

Pelikenttien sijainti 2.png
bottom of page