top of page
Esite 16-9 2022-09-27.png

Teneriffa, Puerto de la Cruz

17.-25.2.2024

4_beach_camp_valkoinen_lapinakyva.png

Ilmoittautuminen auki!

Menossa mukana:
TMR INVEST

Ilmo.png

Ilmoittaudu tästä

Treenipaikkana Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz on kuuluisa mustasta laavakivihiekastaan, joka on pelialustana kerrassaan loistava. Käytössämme ovat Soco Beach Volley Clubin kiinteät kentät Playa Marina Jiménezissä, yhdellä Puerton päärannoista. Pelikenttien sijainnin löydät laittamalla googlen karttahakuun Soco Beach Volley Club

 

Laavahiekan lisäksi Puertosta löytyy mm. Teneriffan parhaat ravintolat, upeat patikointimaastot ja useita surfaukseen sopivia rantoja ja surffikouluja. Teneriffan keskellä kohoaa myös Teide -vuori, jolla kannattaa ilman muuta käydä kruisailemassa joko pyörällä, skootterilla tai autolla.

Treenaa niin paljon kuin haluat

Leiri on suunnattu pääasiassa aikuisille taitotasosta riippumatta, mutta toivotamme tervetulleiksi myös kaikki yli 13-vuotiaat pelaajat, jotka pärjäävät aikuisten ryhmissä. Halutessasi voit kerätä oman 6 hlön treeniryhmän.

 

Treenaamme pääasiassa aamupäivisin, mutta järjestämme treeniryhmiä myös myöhäiseen iltapäivään niille, jotka tekevät etätöitä reissusta. Yhden treenikerran kesto on 1,5h ja ryhmäkoko treeneissä enintään 6hlöä, jotta osallistujat saavat riittävästi toistoja sekä henkilökohtaista palautetta.

 

Iltapäivät on varattu biitsiklinikoille. Ideana on ottaa kerrallaan käsittelyyn yksi kapeasti rajattu pelitekniikan tai -taktiikan osa-alue ja keskittyä siihen. Biitsiklinikan kesto on 1h ja osallistujamäärä joustava. Biitsiklinikoiden aikataulut ja aiheet julkaistaan leirin aikana. Jokaiseen klinikkaan ilmoittaudutaan erikseen.

Huippuvalmentajat

Leirin päävalmentajana toimii Jyrki Nurminen. Muina valmentajina tulevat toimimaan tuttuun tapaan luottokoutsimme, jotka ovat vähintään SM-tason pelaajia tai muuten meritoituneita Beach Volley valmentajia.

 

Päävalmentajana Jyrki vastaa valmennuslinjan yhdenmukaisuudesta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Jyrki suunnittelee yhdessä muiden valmentajien kanssa, mitä ja miten treenataan. Tätä kokonaisuutta valmentajat soveltavat kaikissa ryhmissä ryhmän tason ja yksilöiden tarpeiden mukaan.

Hinnat

Yhden 1,5h treenikerran hinta: 40Eur/hlö

Leiriturnaus: 30Eur/hlö

Treenipassi 5*1,5h treenit & leiriturnaus 200Eur

Biitsiklinikat: 30Eur/hlö

Omatoimimajoitus

Varaa oman budjetin ja mieltymystesi mukainen majapaikka.

Alueella on tarjolla runsaasti majoitusvaihtoehtoja hostellista luksuslukaaleihin. Puertossa asuva biitsarituttumme Veijo Sievilä on suositellut meille mm. seuraavia kohteita edulliseen majoittumiseen:

Nest Hotel.png

Nest Hostel

Options: Breakfast

Hotel Magec.png

Hotel Magec

Options: Breakfast, half board, full board

4Dreams Hotel.png

4Dreams Hotel

Options: Breakfast

Jyrki Nurminen

Lue lisää >

Jyrkissä yhdistyy valmentajana kolme tärkeää ominaisuutta: analyyttisyys, kannustavuus ja pilke silmäkulmassa.

-Jaakko

Jyrkillä on kyky pilkkoa suoritukset osiin, jolloin on helpompi lähteä uudistamaan omia tapoja.

-Henri

Julkistamme lisää valmentajauutisia lähempänä leiriä JNBVn somekanavissa

Ryhmäkuva_Turkki_2019.jpg


Jyrki Nurminen Beach Campin
lyhyt historia

bottom of page