top of page

Leiri on suunnattu pääasiassa aikuisille taitotasosta riippumatta, mutta toivotamme tervetulleiksi myös kaikki yli 13v pelaajat, jotka pärjäävät aikuisten ryhmissä.

 

Voit osallistua leirille haluaminasi päivinä 17. - 25.2.2024 ja treenata niin monta kertaa kuin parhaaksi näet

Ilmoittautuminen

Ilmo.png

Ilmoittautuminen tapahtuu kahdessa vaiheessa.

  • Täytä ja lähetä oheinen ilmoittautumislomake.

  • Vahvista ilmoittautumisesi maksamalla treenimaksusi, jonka maksutiedot lähetämme sinulle ilmoittautumislomakkeesi käsiteltyämme.

Oman 6hlön treeniryhmän ilmoittautuminen

  • Yksi henkilö ilmoittaa koko ryhmän

  • Ilmoittaudu meilitse info@jnbv.fi. Meiliin rymäläisten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja mahdolliset aikataulutoiveenne 

  • Lasku koko ryhmän treeneistä lähetetään ilmoittautumisen tehneelle henkilölle

  • Ryhmän kokoonpanoa voi muuttaa vielä ilmoittautumisen jälkeen, mutta henkilömäärän on oltava 6

 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 26.1.2024. Tämän jälkeen otamme vastaan jälki-ilmoittautumisia, mikäli treeniryhmissä on tilaa. Jälki-ilmoittautumisista perimme treenimaksun yhteydessä 30 EUR jälki-ilmoittautumismaksun. 

Peruutusehdot

Treenimaksua ei palauteta, mikäli osallistumisesi peruuntuu Jyrki Nurminen Beach Volley Oy:stä riippumattomasta syystä.

Mikäli osallistumisesi peruuntuu ennen leiriä loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, palautamme 50 % treenimaksusta ellet saa korvausta omasta vakuutuksestasi.

Mikäli et voi osallistua treeneihin leirin aikana tapahtuvan loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, hyvitämme sinulle treenimaksut täysimääräisesti siltä osin, kuin et voi osallistua varaamiisi treeneihin.

Vakuutukset

Jyrki Nurminen Beach Volley Oy ei vakuuta leirille osallistuvia eikä mukana matkustavia seuralaisia tai perheenjäseniä. Jyrki Nurminen Beach Volley Oy ei vastaa leirin aikana mahdollisesti tapahtuvista tapaturmista, sairastapauksista tai muista vahingoista. Leirille osallistuvien ja mukana matkustavien tulee hoitaa oma vakuutusturvansa itse. Suosittelemme ainakin tapaturmavakuutuksen hankkimista. Ennen leiriä on hyvä myös tarkastaa, korvaavatko olemassa olevat vakuutuksesi urheiluvammat. Tarvittaessa vakuutusturvaa on hyvä täydentää urheilulaajennuksella.

bottom of page