top of page
Lisätiedot Kastalia

Club Kastalia

Puitteet leirille tarjoaa All Inclusive -resort Club Kastalia: hyväksi havaittu biitsimekka, jossa sää hellii palloilijoita jo huhti-toukokuun vaihteessa. Kohteessa on noin 25 biitsikenttää, jotka henkilökunta huoltaa päivittäin. Biitsin lisäksi resortista löytyy tenniskenttiä, padel-kenttä, hyvin varusteltu ulkopunttis ja pienempi sisäkuntosali, useita uima-altaita, ihana laiturialue auringonottoon ja lapsille ja lapsenmielisille vesipuisto sekä spa, jonka turkkilaisessa saunassa on kiva käydä puhdistautumassa pelien jälkeen.

Rentoutumiseen on hienot puitteet paitsi allasalueilla ja merenrannan rantatuoleilla myös rantabaarissa ja Bar Neptunissa, joista molemmista saa kylmiä janojuomia ja drinkkejä – välillä humoristisesti aitoon turkkilaiseen ”sitä saa mitä tulee” -tyyliin ☺

Ruokatarjoilun suhteen biitsilomalaisen ei tarvitse Club Kastaliassa stressata. Ruokaa on tarjolla lähes ympäri vuorokauden, mikä on treenileirillä oleellista. Ruoka on paitsi maistuvaa ja kauniisti katettua, niin myös riittävän monipuolista, jotta jokainen vegaanista barbaariin löytää varmasti mieleistänsä suuhunpantavaa.

Lisätiedot treenit

Kenttäkapasiteetti

Resortin kentillä pelaaminen ja treenaaminen edellyttää resortissa majoittumista. Vierailijat ovat tervetulleita resortin alueelle myös päiväpassilla (hinta 60Eur/pv v2024), jolla saa nauttia kaikista resortin palveluista yhden päivän ajan.

 

Jyrki Nurminen Beach Campille resortilta varatut kentät ovat ainoastaan Beach Campin asiakkaiden käytössä. Eli kenttien käyttäjillä tulee olla hankittuna joko treenipaketti tai majoitus tai molemmat Jyrki Nurminen Beach Volleyn kautta. Pelkän pelipassin voi ostaa 50Eurolla.

Käytössämme on koko leirin ajan noin 1 kenttä per 10 pelaajaa.

Jyrki Nurminen Beach Campin käytössä olevat kentät on merkitty JNBC beach flagein ja verkkoihin kiinnitetyin tunnuksin.

Treenit

Treenaamme pääasiassa aamupäivisin, mutta järjestämme treeniryhmiä myös myöhäiseen iltapäivään niille, jotka tekevät etätöitä reissusta. Meiltä on pyydetty vaihtoehtoja treeniryhmäkokoon, joten 2024 on tarjolla sekä 4-6hlön ryhmiä että 7-8hlön ryhmiä. Voit ilmoittautumisen yhteydessä kertoa preferenssisi ryhmäkoon osalta. 7-8 hengen ryhmissä saat hurjan määrän tekniikkaharjoitusta ja syketasot pysyvät matalampina, joten kuolema ei koita vaikka et olisikaan huippu-urheilija. 4-6 hengen ryhmät sopivat kokennemmille ja kovakuntoisemmille pelaajille, joilla treenin pääpainoa siirretään kohti pelillisiä harjoitteita.  

Treeniryhmiä on kaiken tasoisille pelaajille aloittelijoista ammattilaisiin.

Treeneissä käydään läpi kaikki pelin kannalta oleelliset osa-alueet ja perustekniikat. Treenikerran kesto on 1h30min ja peräkkäisten treenikertojen välillä on 15minuutin tauko, joka on tarkoitettu paitsi valmentajan virkistäytymiseen myös treenin jälkeiseen palautteenantoon.

Mikäli treeniryhmissä on paikan päällä vielä tilaa, on leiriläisillä mahdollisuus ottaa itselleen lisätreenejä sopivantasoisissa ryhmissä.

Iltapäivät on varattu biitsiklinikoille sekä leiriläisten itsenäisille peleille ja treeneille. Jyrki ja Santeri pelaavat iltapäivisin myös suosittuja näytösotteluita muiden maiden maajoukkue-edustajia vastaan.

Lisätiedot biitsiklinikat

Biitsiklinikat

Iltapäivien iloksi järjestämme biitsiklinikoita.

 

Biitsiklinikka antaa täsmähoitoa täsmätarpeeseen. Ideana on ottaa kerrallaan käsittelyyn yksi kapeasti rajattu pelitekniikan tai -taktiikan osa-alue ja keskittyä siihen. Klinikoilla paneudutaan tekniikoista esim. sormipassiin, yläpuolustuksiin, verkolta pakitukseen, viistotsekkiin, leijasyöttöön, hyppysyöttöön sekä pelitaktiikan puolelta mm. tuulikelin taktiikoihin, pelitaktiikan muokkaamiseen vastustajan mukaan tai keskihyökkäykseen ja sen puolustamiseen. Otamme leiriläisiltä mielellämme vastaan toiveita klinikka-aiheista!

Biitsiklinikan kesto on 1h ja osallistujamäärä joustava. Biitsiklinikoiden aikataulut ja aiheet julkaistaan leirin aikana. Jokaiseen klinikkaan ilmoittaudutaan erikseen. Tarvittaessa perustetaan useampia ryhmiä pelaajien tason mukaan. 

 

Lisätiedot valmentajat

Valmentajat

Leirin päävalmentajana toimii Jyrki Nurminen. Jyrki vastaa valmennuslinjan yhdenmukaisuudesta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Jyrki suunnittelee yhdessä muiden valmentajien kanssa, mitä ja miten treenataan. Jokainen valmentaja soveltaa sovittuja asioita ryhmän tason ja yksilöiden tarpeiden mukaan.
 

Valmennuskaartissamme on joukko vuosittain vaihtuvia valmentajia, jotka ovat vähintään SM-tason pelaajia tai muuten meritoituneita Beach Volley valmentajia. 

 

Lisätietoa perheellisille

Lapsiystävällinen hotelli

Aikaisempina vuosina leirillämme olleiden perheiden mukaan Club Kastalia on lasten kanssa helppo ja kiva paikka, jossa lapset viihtyvät. Henkilökunta ottaa lapset ja lapsiperheiden tarpeet huomioon hienosti. Allasalueelta löytyy erillinen katettu lastenallas. Lisäksi hotellilla on oma vesipuisto, joka avautuu huhtikuun loppupuoliskolla. Hotellihuoneitten jääkaapit ja ravintolassa käytettävissä oleva mikro sekä kuuma vesi helpottavat pikkulapsiperheitten ruokalogistiikkaa.

Leirin oma lapsiparkki

Järjestämme tarvittaessa leirillä lapsiparkin perheen pienimmille. Lapsiparkki on käytettävissä 2h aamutreenien aikaan, jotta vanhemmat pääsevät kirmaamaan pallon perään. Vanhemmat voivat halutessaan sopia lapsiparkin vetäjien kanssa myös muista hoitoajoista.

Lapsiparkkiin pyydämme lasten kanssa matkustavilta ilmoittautumisen etukäteen, jotta osaamme varata riittävän määrän hoitotätejä ja -setiä.

Lisätiedot majoitus

Majoitusvaihtoehdot

Resortin kentillä pelaaminen edellyttää resortissa majoittumista.

Olemme varanneet leiriläisillemme Club Kastalian Superior-huoneita edulliseen ryhmähintaan. Superior-huoneet ovat mukavan tilavia (30 m2) ja niissä on hyvin säilytystilaa 2-3 ihmisen romppeille. Kaikissa huoneissa on myös parveke tai terassi, mikä on pelikamojen kuivauksen näkökulmasta kiva juttu.

Hotellilla on myös pienempiä ja edullisempia Club-huoneita (16 m2). Näistäkin meillä on ryhmätarjous, mutta netistä saattaa löytyä halvemmalla. Jos siis matkustat kaverin kanssa ja etsit halvinta mahdollista majoitusta, niin kannattaa koluta hotellin omat sivut ja booking-sivut tarjousten varalta ja verrata meidän hintaamme.

Lapsiperheitä varten on tarjolla kahden makuuhuoneen perhehuoneita. Perhehuone on oiva valinta, kun mukana matkustaa useampia lapsia. Tavallinen Superior-huone toimii erinomaisesti vauvan tai yhden lapsen kanssa matkustaville.  

Pro tip: Aurinkomatkat tarjoaa välillä todella edukkaita paketteja Club Kastaliaan - kannattaa tsekata!

Majoitusvaihtoehtojen hinnat löydät täältä

bottom of page