Club Kastalia

Heading 2

Puitteet leirille tarjoaa All Inclusive -resort Club Kastalia: hyväksi havaittu biitsimekka, jossa sää hellii palloilijoita jo huhti-toukokuun vaihteessa. Kohteessa on noin 30 biitsikenttää, jotka henkilökunta huoltaa päivittäin. Biitsin lisäksi resortista löytyy tenniskenttiä, vaatimaton mutta riittävä kuntosali, useita uima-altaita, toukokuun alussa avautuva vesipuisto lapsille ja lapsenmielisille sekä spa, jonka turkkilaisessa saunassa on kiva käydä puhdistautumassa pelien jälkeen.

Rentoutumiseen on hienot puitteet paitsi allasalueilla ja merenrannan rantatuoleilla myös rantabaarissa ja Bar Neptunissa, joista molemmista saa kylmiä janojuomia ja drinkkejä – välillä humoristisesti aitoon turkkilaiseen ”sitä saa mitä tulee” -tyyliin ☺

Ruokatarjoilun suhteen biitsilomalaisen ei tarvitse Club Kastaliassa stressata. Ruokaa on tarjolla lähes ympäri vuorokauden, mikä on treenileirillä oleellista. Paitsi että se on maistuvaa ja kauniisti katettua, niin myös riittävän monipuolista, jotta jokainen vegaanista barbaariin löytää varmasti mieleistänsä suuhunpantavaa.

Treenit

 

Treenaamme kerran päivässä. Ryhmäkoko treeneissä on rajoitettu enintään kuudelle henkilölle, jotta ryhmissä osallistujien taso pysyy tasavahvana ja osallistujat saavat riittävästi toistoja sekä henkilökohtaista palautetta.

Treeniryhmiä on kaiken tasoisille pelaajille aloittelijoista ammattilaisiin.

Tyypillisesti treenit ovat aamupäivisin. Keskipäivän aikaan on yleensä niin kuuma, että on hyvä vetäytyä varjoon viettämään siestaa ja sulattelemaan lounasta. Iltapäivät on varattu leiriläisten itsenäisille peleille ja treeneille. Jyrki ja Santeri pelaavat iltapäivisin myös näytösotteluita muiden maiden maajoukkue edustajia vastaan, joita on kiva kerääntyä katselemaan isommalla porukalla.

Treeneissä käydään läpi kaikki pelin kannalta oleelliset osa-alueet ja perustekniikat. Yleisön pyynnöstä olemme venyttäneet treenikerran keston 1h 45minuuttiin, jotta valmentajille jää enemmän aikaa antaa treenaajille palautetta!

Mikäli treeniryhmissä on paikan päällä vielä tilaa, on leiriläisillä mahdollisuus ottaa itselleen lisätreenejä sopivantasoisissa ryhmissä hieman alennettuun hintaan.

 

Biitsiklinikat

Iltapäivien iloksi järjestämme biitsiklinikoita.

 

Biitsiklinikka antaa täsmähoitoa täsmätarpeeseen. Ideana on ottaa kerrallaan käsittelyyn yksi kapeasti rajattu pelitekniikan tai -taktiikan osa-alue ja keskittyä siihen. Klinikoilla paneudutaan tekniikoista esim. sormipassiin, yläpuolustuksiin, verkolta pakitukseen, viistotsekkiin, leijasyöttöön, hyppysyöttöön sekä pelitaktiikan puolelta mm. tuulikelin taktiikoihin, pelitaktiikan muokkaamiseen vastustajan mukaan tai keskihyökkäykseen ja sen puolustamiseen.

Biitsiklinikoiden aikataulut ja aiheet julkaistaan, kun varsinainen treenikalenteri alkaa olla kasassa. Jokaiseen klinikkaan ilmoittaudutaan erikseen ja ryhmä toteutuu, mikäli klinikkaan ilmoittautuu vähintään kaksi saman tason pelaajaa. Tarvittaessa perustetaan useampia ryhmiä pelaajien tason mukaan. 

 

 

Valmentajat

Leirin päävalmentajana toimii Jyrki Nurminen. Jyrki vastaa valmennuslinjan yhdenmukaisuudesta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Jyrki suunnittelee yhdessä muiden valmentajien kanssa, mitä ja miten treenataan. Jokainen valmentaja soveltaa sovittuja asioita ryhmän tason ja yksilöiden tarpeiden mukaan.
 

Valmennuskaartissamme on joukko vuosittain vaihtuvia valmentajia, jotka ovat vähintään SM-tason pelaajia. Vuonna 2019 mukanamme olivat mm. Jussi Tommola, Ida Sinisalo, Kirsi Hyttinen, Satu Aro, Anete Krastina.

Julkistamme valmentajauutisia somekanavissamme lähempänä leirin alkua.

 

 

Lapsiystävällinen hotelli

Aikaisempina vuosina leirillämme olleiden perheiden mukaan Club Kastalia on lasten kanssa helppo ja kiva paikka, jossa lapset viihtyvät. Henkilökunta ottaa lapset ja lapsiperheiden tarpeet huomioon hienosti. Allasalueelta löytyy erillinen lastenallas. Lisäksi vapun tienoilla avautuu hotellin vesipuisto. Hotellihuoneitten jääkaapit ja ravintolassa käytettävissä oleva mikro sekä kuuma vesi helpottavat pikkulapsiperheitten ruokalogistiikkaa.

Leirin oma lapsiparkki

Järjestämme kevään 2020 leirillä lapsiparkin perheen pienimmille. Lapsiparkki on käytettävissä 2h aamutreenien aikaan, jotta vanhemmat pääsevät kirmaamaan pallon perään. Vanhemmat voivat halutessaan sopia lapsiparkin vetäjien kanssa myös muista hoitoajoista.

Lapsiparkkiin pyydämme lasten kanssa matkustavilta ilmoittautumisen etukäteen, jotta osaamme varata riittävän määrän hoitotätejä :-)

 

Majoitusvaihtoehdot

Resortin kentillä pelaaminen edellyttää resortissa majoittumista.

Olemme varanneet leiriläisillemme Club Kastalian Superior-huoneita edulliseen ryhmähintaan. Superior-huoneet ovat mukavan tilavia (30 m2) ja niissä on hyvin säilytystilaa 2-3 ihmisen romppeille. Kaikissa huoneissa on myös parveke tai terassi, mikä on pelikamojen kuivauksen näkökulmasta kiva juttu.

Hotellilla on myös pienempiä ja edullisempia Club-huoneita (16 m2). Näistäkin meillä on ryhmätarjous, mutta netistä saattaa löytyä halvemmalla. Jos siis matkustat kaverin kanssa ja etsit halvinta mahdollista majoitusta, niin kannattaa koluta booking-sivut tarjousten varalta ja verrata meidän hintaamme.

Lapsiperheitä varten on tarjolla kahden makuuhuoneen perhehuoneita. Perhehuone on oiva valinta, kun mukana matkustaa useampia lapsia. Tavallinen Superior-huone toimii erinomaisesti vauvan tai yhden lapsen kanssa matkustaville.  

Majoitusvaihtoehtojen hinnat löydät täältä