top of page

Ilmoittautuminen

Ilmo.png

Kyseessä ei ole pakettimatka*

 

Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti:

  • Täytä ja lähetä oheinen ilmoittautumislomake.

  • Mikäli varaat hotellimajoituksen kauttamme, lähetämme sinulle hotellivarausmaksun maksettavaksi ilmoittautumisesi jälkeen.

  • Lasku treenipaketista tulee vasta lähellä leirin alkua - todennäköisesti maaliskuun lopussa / huhtikuun alkupuolella. Syy: Nyt kun treeniryhmäkokoja on kaksi, pääsemme tekemään laskutuksen vasta, kun treeniryhmät ovat pääpiirteissään selvillä. 

Jos haluat ilmoittaa leirille oman 4-8hlön ryhmän (edullisempi treenihinta), niin laita meiliä suoraan Jyrkille osoitteeseen jyrki.nurminen@jnbv.fi

 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 4.10.2024. Tämän jälkeen otamme vastaan jälki-ilmoittautumisia, mikäli treeniryhmissä on tilaa. Jälki-ilmoittautumisista perimme treenimaksun yhteydessä 30 EUR jälki-ilmoittautumismaksun. Hotellivarauksen käsittelymaksu on sama kuin ennen viimeistä ilmoittautumispäivää

 

Huom. Suosittelemme, että varaat lentosi paikan päälle ennen ilmoittautumistasi Beach Campille. Näin saamme oikeat tiedot treeni- ja oleskeluaikataulustasi heti kättelyssä.

Huomioittehan myös, että kentät ovat ainoastaan Jyrki Nurminen Beach Campin asiakkaiden käytössä. Henkilöille, jotka eivät osallistu treeneihin ja joiden majoitus ei ole varattu yrityksemme kautta, tarjoamme 50Eur hintaisen pelipassin, jolla pääsee käyttämään JNBVlle varattuja kenttiä. Yhteydenotot pelipassista info@jnbv.fi

Peruutusehdot

Treenimaksujen palautus

Kyseessä ei ole pakettimatka*
 

Treenimaksua ei palauteta, mikäli matkasi peruuntuu Jyrki Nurminen Beach Volley Oy:stä riippumattomasta syystä.

Mikäli matkasi peruuntuu loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, palautamme 50 % treenimaksusta.

Mikäli et voi paikan päällä osallistua treeneihin loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi, hyvitämme sinulle treenimaksuja seuraavasti:

  • Niiden päivien osalta, jolloin et voi loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi osallistua treeniohjelman mukaisiin treeneihin, hyvitämme sinulle täyden treenihinnan..

  • Mikäli et paikan päällä voi loukkaantumisen tai sairastumisen vuoksi osallistua lainkaan treeneihin tai turnauksiin, palautamme koko treenimaksusi.

  • Mikäli loukkaantumisesi tai sairautesi estää ainoastaan turnausosallistumisesi, emme suorita hyvitystä treenimaksuista.

Hotellivarauksen käsittelymaksun palautus

Emme palauta hotellivarauksen käsittelymaksua, mikäli matkasi peruuntuu Jyrki Nurminen Beach Volley Oy:stä riippumattomasta syystä.

*Muuta huomioitavaa

Jyrki Nurminen Beach Campin treenimaksu ja majoitusmaksu sekä mahdolliset lapsiparkkiin ja kehonhuoltopakettiin liittyvät maksutapahtumat suoritetaan erikseen siten, että maksutapahtumien välillä on yli 24h. Täten Jyrki Nurminen Beach Camp kokonaisuutena tai mitkään sen osat yhdessä tai yksittäisinä eivät muodosta Matkapakettia tai Yhdistettyä Matkajärjestelyä (901/2017, Laki matkapalveluyhdistelmistä). Jyrki Nurminen Beach Volley Oy:n ja asiakkaan väliseen suhteeseen ei sovelleta miltään osin Lakia matkapalveluyhdistelmistä (901/2017) tai EU:n matkapakettidirektiiviä.

 

Vakuutukset

Jyrki Nurminen Beach Volley Oy ei vakuuta leirille osallistuvia eikä mukana matkustavia seuralaisia tai perheenjäseniä. Jyrki Nurminen Beach Volley Oy ei vastaa leirin aikana mahdollisesti tapahtuvista tapaturmista, sairastapaukista tai muista vahingoista. Leirille osallistuvien ja mukana matkustavien tulee hoitaa oma vakuutusturvansa itse. Suosittelemme ainakin matka- ja tapaturmavakuutuksen hankkimista. Ennen leiriä on hyvä myös tarkastaa, korvaavatko olemassa olevat vakuutuksesi urheiluvammat. Tarvittaessa vakuutusturvaa on hyvä täydentää urheilulaajennuksella.

bottom of page